Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حدود ۲ ماه است که فعالیت دوچرخه‌های اشتراکی پس از ۳ و نیم سال فعالیت در شیراز و به رغم استقبال اهالی این شهر تعطیل شده که رئیس هیات مدیره شرکت بیدود توضیحاتی در این باره به خبرنگاران ارایه کرد.

در حالی که سه و نیم سال از زمان ورود دوچرخه‌های اشتراکی به خیابان‌های شیراز می‌گذرد و بیدودهای نارنجی با استقبال نسبی شیرازی‌ها مواجه شدند، به یکباره فعالیت این سیستم حمل و نقلی پاک از اوایل تیرماه ۱۴۰۱ در این کلانشهر تعطیل شد و دیگر خبری از این ناوگان بدون دود در شهر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات مدیره شرکت بیدود در نشست خبری مجازی با خبرنگاران با اشاره به فعالیت این شرکت در شیراز از سال ٩٧ تاکنون و دلیل تعطیلی دوچرخه های اشتراکی با بیان اینکه قرارداد این شرکت ۵ ساله و با قیمت مصوب  هزار و ۵۰۰ تومان به ازای نیم ساعت در سال ۹۷ منعقد شده، گفت: در کمیته‌ای راهبردی که تعدادی از اعضای شورای شهر و شهرداری وقت شیراز  حضور داشتند تقاضا شد که در راستای فرهنگسازی، افزایش قیمت در سال ٩٨ اعمال نشود و با توافق انجام شده خدمات رسانی انجام شد.

حسین قاسمی ادامه داد: طبق ماده ٦ تبصره۳  این قرارداد، شهرداری موظف شده بود که یارانه ای بابت هر سفر به شرکت پرداخت کند تا کرایه سفر برای شهروندان بالا نرود و مبلغی را هم به عنوان سپرده مردم باید پرداخت می‌کردند که با مصوبه‌ شورای شهر مقرر شد که از مبلغ ١٨٩ هزار و  ٩٠٠ تومان، ۱۳۹ هزار تومان شهرداری، ٢٠ هزار تومان مردم و ٣٠ هزار و ٩٠٠ تومان پول بیمه را در سال اول شهرداری و سال‌های بعد خود مردم پرداخت کنند و نهایتا با این روند، کار آغاز شد و شهرداری شیراز هم سپرده ٧٥ هزار نفر از شهروندان را از قبل در ازای ضمانت نامه پرداخت کرد.

بخشی از صحبت‌های قاسمی را در ادامه بخوانید:

*شهرداری ضمانتنامه‌ای به مبلغ ١٠ میلیارد و ٥٠٠ میلیون تومان از شرکت بیدود اخذ کرد به نحوی که با توجه به قوانین بانک مرکزی برای گرفتن این نوع ضمانتنامه حتما باید یک ملک که ارزش بیش از ٤٠ درصد ضمانت نامه را داشته باشد یا یک مبلغی پول در بانک بلوکه به عنوان ضمانتنامه مشخص شود که این کار هم انجام شد. شهرداری شیراز ابتدای قرارداد چک ١٠ میلیارد و ٤٢٥ میلیون تومانی در وجه شرکت صادر کرد که در واقع ٧٥ میلیون تومان کمتر از مبلغ پیش بینی شده، چک صادر شده بود و اعلام کردند که این مصوبه شورای شهر شیراز است و اشتباه ریاضی در محاسبات رخ داده است که این مبلغ علی‌رغم نامه‌نگاری تا به امروز به شرکت برگردانده نشده است.

*از سال ٩٨ تاکنون شهرداری شیراز هیچ یارانه‌ای علی‌رغم نامه‌نگاری‌های زیاد، به شرکت بیدود پرداخت نکرده است. شش ماه از سال ٩٩ گذشته بود و خوشبختانه با استقبال بی نظیر مردم با فرهنگ و هوشمند شیراز از سرویس اشتراکی هوشمند مواجه شده بودیم و سقف ثبت نام ٧٥ هزار نفر به سرعت پر شد و به شهرداری اعلام کردیم که اقدام به پرداخت ثبت‌نام شهروندان دیگر کنند که این امر نیز صورت نگرفت.

*بعد از جلسه‌ای که با شهرداری شیراز و شورای شهر قبلی برگزار شد، متوجه شدیم که شورای قبلی شهر شیراز و شهرداری تصور می‌کردند که ثبت نام ٧٥ هزار نفر طی ۵ سال به طول می‌انجامد و تصور نمی‌کردند که در بازه زمانی ٦ ماهه این مدل جدید حمل و نقلی در بین شیرازی‌ها با استقبال زیادی روبرو شود. شرکت اعلام کرد که نمی‌توانیم جلوی سفر را برای مردم ببندیم زیرا نارضایتی عمومی ایجاد می‌شود و در این صورت یا باید طبق قرارداد همان ٧٥ هزار نفر عمل کنیم و جلوی ثبت‌نام اضافه گرفته شود و یا کاربران جدید با پرداخت حق عضویت ثبت نام شوند.

*از بهمن ماه سال ٩٨ متوجه شدیم که از سرویس سپرده‌ای باید به سمت سرویس حق اشتراکی پیش برویم تا شرکت بتواند ادامه فعالیت دهد، چرا که هر روز زیرساخت شرکت گسترده تر می‌شد و درآمدها کفاف هزینه‌ها را نمی‌داد و به همین دلیل ناچار شدیم که از سپرده عند المطالبه به حق عضویت یکساله برگردیم که در تهران در دی ماه ٩٨ این روش عملی شد اما در شیراز اعلام شد که یارانه می‌دهیم که جبران شود اما یارانه‌ای پرداخت نشد و شرکت مجبور شد با حق عضویت کار را به پیش ببرد.

*مدیریت شهری هیچ کدام از بندهای قرارداد که موظف به حمایت مالی بودند را رعایت نکردند و به همین دلیل مجبور شدیم دوچرخه‌ها را از سطح شهر جمع آوری کنیم.

*مدیران شهری شیراز در سال ١٤٠٠ به این نتیجه رسیدند که فعالیت این ناوگان از سیستم سپرده‌ای به سیستم حق عضویتی درآید که در کمیسیون حمل و نقل شورا مصوب شد اما این موضوع از سال ١٤٠٠ معطل مانده و امسال اعلام کردند که یکی از اعضای شورا با برگشت از سیستم سپرده‌ای به حق عضویتی مخالفت کرده و ما هم اعلام کردیم که نمی‌توانیم با چنین سیستمی پیش برویم و در همه دنیا هم این روش تغییر کرده است.همچنین اعلام کردیم که با دزدی قطعات و دوچرخه‌ها و افزایش حقوق و دستمزد شرکت خصوصی امکان ادامه این روند با توجه به ثابت بودن درآمدها را ندارد. در حال حاضر مدیران شهری شیرازاعلام می کنند که با همان شرایط سال ٩٧ کار را دنبال کنیم در صورتیکه هزینه ها طی این سالها به شدت افزایش پیدا کرده است.

*اگرچه اجازه افزایش کرایه را ندادند و شرکت را تعطیل و کاربر جدید را هم ثبت نام نکردند، تا خردادماه ۱۴۰۱، مردم شیراز کاملا توسط حمایت شرکت بیدود از دوچرخه استفاده کردند.

*شاهد بروز یکسری از خسارت‌ها از جمله آسیب به سبدهای آلومینیومی و پاره شدن زین‌ها بودیم که خود موجب شد تا برنامه ریزی بهتری شود که دوچرخه‌ها را به کدام قسمت از شهر که تقاضا بیشتری دارند، انتقال دهیم یا آنها را بهتر جمع آوری و تیم حراست را قوی تر کنیم تا خسارت به حداقل برسد.خسارت ناشی از سرقت دوچرخه قطعات یدکی در شیراز با تهران قابل قیاس نبود که قابل تقدیر است.

*متاسفانه با ترک فعل یکسری از مدیران قبلی با انباشت زیان به شرکت توسط شهرداری شیراز مواجه شدیم و امکان تداوم روند قبلی اصلا وجود ندارد.

کد خبر 697579 منبع: ایرنا برچسب‌ها سارق - سرقت دوچرخه سواری شهر شيراز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سارق سرقت دوچرخه سواری شهر شيراز دوچرخه های اشتراکی شهرداری شیراز ٧٥ هزار نفر شرکت بیدود شورای شهر دوچرخه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۷۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد

رستوران‌های زنجیره‌ای آمریکایی کنتاکی (کی اف سی) ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی به‌دلیل تحریم‌هایی مردمی که در واکنش حمایت این شرکت از حملات رژیم صهیونیستی به غزه و کمپین‌های حمایت از مردم فلسطین آغاز شده بود، به طور موقت تعطیل کرد.

براساس گزارش القدس العربی، روزنامه سنگاپوری The Strait Times اعلام کرد که روز دوشنبه، KFC فعالیت خود در مالزی را به حالت تعلیق درآورده است. این روزنامه به نقل از کارگران رستوران نوشت که شعبه‌های کنتاکی یک هفته است که تقریبا خالی از مشتریست.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگی ویرانگر را در نوار غزه به راه انداخته است که علاوه بر یک فاجعه انسانی بی‌سابقه و تخریب گسترده زیرساخت‌ها، ده‌ها هزار قربانی غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، بر جای گذاشته است. رژیم صهیونیستی با وجود صدور قطعنامه فوری آتش بس توسط شورای امنیت سازمان ملل به جنگ ویرانگر خود علیه غزه ادامه می‌دهد.

در همین راستا مردم سراسر جهان به خصوص مردم کشورهای مسلمان شرکت‌هایی که از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند را تحریم کردند. کی اف سی در این تحریم تنها نبوده و مک دونالد نیز دچار ضرر و زیان شده است. کریس کمپچینسکی، مدیرعامل مک‌دونالدز اخیرا اذعان کرد که این شرکت در پی تحریم گسترده از سوی مشتریان خود، شاهد تأثیر تجاری معناداری بوده است که نگرانی سهامداران در مورد فعالیت‌های منطقه‌ای و جهانی این غول فست‌فود زنجیره‌ای را افزایش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • سفر مدیر کل دفتر موسیقی به بوشهر و شیراز
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی